FUNDRAISE 2016

Wijn & Spijsbelevenis 2016

De titel zegt het eigenlijk al: de avond zal in kader staan van een wijnproeverij geserveerd met diverse spijzen. Maar niet alleen de wijnliefhebber komt aan bod. Ook aan de bierliefhebber is dit jaar gedacht. En als special is er deze editie ook een surprise proeverij!! Wij nodigen u, samen met uw partner, familielid, zakenrelatie, buurvrouw of andere relatie, van harte uit voor dit evenement. Natuurlijk ontbreekt deze avond ook een band niet, zodat onder het genot van live muziek, een hapje en een drankje gezellig kan worden bijgepraat met bekenden maar ook nieuwe contacten kunnen worden gelegd.

Kort samengevat wordt het een gezellige avond met andere ondernemers/ ondernemende mensen, vrienden en kennissen en steunt u hiermee gelijktijdig de goede doelen. Wat ons betreft een duidelijke win-win situatie!

 

Goede doelen 2016

Nog niet alle goede doelen voor 2016 zijn bekend, maar hier volgt snel nieuws over.

Afgelopen jaar hebben we bijna genoeg ingezameld om een volledig nieuw klaslokaal te bouwen bij onze RT44-zustertafel in Bangalore (India). Met een relatief klein bedrag maken we het mogelijk dat er ook een dak op dit lokaal komt. Het dak er af voor een dak er op dus!

Verder gaan we ook volgend jaar weer op schoolreisje met de kleuters van Heliomare. De Tafelaars steken dan de handen uit de mouwen en zorgen er voor dat de kleuters een topdag hebben!

Entreekaarten

€ 25 per kaart, inclusief wijn/bierproeverij, live muziek en hapjes.

Eventuele consumpties aan de bar kunnen worden afgerekend door middel van muntjes welke te koop zijn op locatie.

Locatie

 

A9 Studio’s (voormalig Bob’s)
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest

 

Voor aanwezigheid van taxi’s op locatie wordt gezorgd.

 

Datum

Vrijdag 30 september 2016

Aanvang

Inloop 19:30 uur en aanvang 20:00 uur

De proeverij zal duren tot 22:00 uur en daarna zal er tot ca. 01:00 uur ruimte zijn voor netwerken/ nog meer muziek/ borrelen en natuurlijk plezier. Voor de volledigheid wordt opgemerkt dat de consumpties buiten de proeverij voor eigen rekening zijn.

Graag vragen wij u bij interesse ons een mail te sturen of u voor de losse entreekaarten gaat (graag aantal opgeven) en/of voor een sponsoroptie. Wilt u zo vriendelijk zijn uw contactgegevens te mailen waar wij de kaarten (e-tickets) en factuur naar toe kunnen sturen of mailen.

Wij zien uit naar uw reactie en hopen u uiteraard op vrijdag 30 september de hand te schudden en samen met u een wijntje te proeven.